Pallställ - i hög svensk kvalité

Nytt pallställ

Lagringsbranschen är mycket komplex och kräver en väl anpassad lösning för varje enskilt lager. Varje verksamhet har sina unika krav, men målet är alltid detsamma: en effektiv och ergonomisk lagerlösning med bra flöde. Att skapa en sådan lösning kräver en förståelse för verksamhetens behov och utmaningar, och en förmåga att anpassa lösningen efter dessa behov.

Det är här Totallager kommer in i bilden. Genom samarbete med de största aktörerna inom lagerinredning och pallställ på marknaden, erbjuder vi måttanpassade lösningar som ritas upp utifrån dina förutsättningar. Vi har många års erfarenhet av att montera och demontera pallställ, och vi använder den kunskapen för att säkerställa att våra lösningar är säkra, effektiva och ekonomiskt gynnsamma.

När det kommer till pallställ, är det viktigt att välja en lösning som stämmer överens med verksamhetens behov. Pallställen måste vara robusta och säkra för att klara av de belastningar de utsätts för, samtidigt som de ska vara enkla och ergonomiska att använda. Dessutom måste pallställen vara lätta att montera och demontera, så att de kan anpassas efter verksamhetens förändringar och behov.

Totallager erbjuder en komplett lösning från start till mål. Vi är med från början och hjälper dig att välja den lösning som bäst stämmer överens med dina behov. Vi ritar upp lösningen, monterar den och säkerställer att allt fungerar som det ska. Vi står också till tjänst för framtida justeringar och uppdateringar, för att säkerställa att lösningen fortsätter att stämma överens med verksamhetens behov.

Sammantaget är Totallager en komplett leverantör av pallställslösningar, med många års erfarenhet och en förmåga att anpassa lösningarna efter varje enskild verksamhet.

Begagnat pallställ

Totallager erbjuder en unik lösning för ditt lagerbehov med kostnadseffektiva och tillförlitliga alternativ i form av kvalitetssäkrade begagnade pallställ till ett bra pris. Vårt erfarna team säkerställer att allt material vi levererar har behållit sin lastkapacitet genom en noggrann kontroll.

Vårt mål är att hjälpa dig åstadkomma en effektiv och säker lagerlösning. Vi har ett brett utbud av tjänster, från reparation till utbyggnad och ritning av nya lager med begagnade pallställ. Vi samarbetar med dig för att hitta den bästa lösningen för dina specifika behov och förutsättningar.

Totallager är ditt pålitliga partner för alla lagerlösningar. Med många års erfarenhet av leverans och montering av pallställ, är vi en komplett leverantör från start till mål. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att åstadkomma det bästa resultatet för ditt lager. Optimera ditt lager med Totallager – din tillförlitliga partner för lagerlösningar.

Tips från Totallager:

 • Undvik att placera pallställ på ojämna ytor för att förhindra ojämnheter och instabilitet.
 • Regelbundet kontrollera ställen för tecken på slitage eller skador och låt en professionell reparera dem så snart som möjligt.
 • Var noga med att belasta pallställen på rätt sätt och se till att lasten är jämnt fördelad.
 • Se till att ställen är ordentligt fästa och säkrade vid montering.
 • Undvik att använda pallställ som stege eller plattform utan att ha säkerhetsutrustning och rätt tränad personal.
 • Följ alltid de riktlinjer och föreskrifter som finns för pallställ, inklusive lastkapacitetsbegränsningar.

 

Produkt specifikation

 • Gavel
  • Höjd: 2000-10000 mm
  • Standardhöjd: 500 mm intervall
  • Djup: 500, 800, 1100 mm
 • Bärbalk
  • Längd: 950, 1850, 2750, 3600 mm
  • Viktklass: 500-1500 kg/pall

Tillbehör

Säkerhet pallställ


Gavelskydd
Gavelskydd skall monteras vid yttergavel. Höjd 400 mm

Stolpskydd
Stolpskydd monteras där det finns risk för påkörning

Rasskydd
Monteras på enkelställ som angränsar till arbetsplats eller persontrafik

Nätplan
”Maximera säkerheten i ditt lager med vårt nätplan – Idealiskt placerat i passage för truck- och personaltrafik.”

Genomskjutningsskydd typ vertikalt
monteras för att förhindra att pallar skjuts genom ställaget

Genomskjutningsskydd typ horisonalt
monteras för att förhindra att pallar skjuts genom ställaget

David Persson

Försäljning & inköp

Anton Klasson

Försäljning & montering

Välkommen att kontakta oss