Totallager erbjuder
kostnadseffektiva lagerlösningar

Vi är totallager

Vi startade Totallager 2021 med en vision att vara en helhets leverantör inom lagerinredning. Att vara kundens självklara val genom kostnadseffektiva priser och underlätta med att ha en leverantör/kontakt person genom hela projektet. En stor del som vi är glada över i vår verksamhet är att vi sparar ton vis med koldioxidutsläpp genom återanvändning.

Våra tjänster ger våra kunder en komplett & flexibel partner

Vi hjälper företag att hitta bästa logistiklösningen. Tillsammans med er vision av det nya lagret och vår expertis hjälper vi till med att hitta den mest lönsamma och innovativa lösningen när det gäller er lagerinredning. Då vi erbjuder hissautomater, paternosterverk. pallställ, entresolplan, hyllställ, arbetsplatsutrustning och grenställ samt att vi även erbjuder materialhantering.

Du gör ett hållbart val genom att välja begagnade lagerautomater & lagerinredning

Industrin står ungefär för en tredjedel av den globala växthusgasutsläppen i världen. 1 ton stål motsvarar ungefär 2 ton koldioxid utsläpp därför är det inte miljövänligt att köpa nya maskiner eller utrustning. Varför inte välja begagnat material som är i bra skick och välservat. Du sparar både på miljön, pengar och tid.

Vi har koll på säkerhet och besiktning

Vi ser till att våra kunder följer säkerhetsregler och standarder som gäller på lagret. Detta skapar både en trygghet för dig som arbetsgivare och din lagerpersonal. Vi har dokument och information om vad EU-standarden, arbetsmiljöverket kräver/rekommenderar.

En besiktning skall genomföras en gång per år och skador ska repareras omgående.

Läs mer om besiktning på Servicetjänster under service & reparationer