Hyllställ - effektivisera ditt lager

Hyllställ är en viktig del av många industriella och kommersiella miljöer. Dessa hyllställ är gjorda av robust stål och är kända för sin styrka, hållbarhet och långa livslängd. De är vanligtvis använda i lager, arkiv, verkstäder och fabriker där det är viktigt att kunna hålla tunga föremål och organisera saker på ett säkert sätt. Hyllställ är också ett bra val för hemmabruk, men de är oftast mindre vanliga då de ofta har ett mer industriellt utseende.

En av de största fördelarna med hyllställ är deras styrka. De är byggda för att hålla tunga lastar och kan användas för att organisera allt från små föremål till stora förråd och lager. De är också konstruerade för att tåla slitage och användning över tid, vilket gör dem till ett bra val för industriella och kommersiella miljöer där de måste kunna hålla tunga föremål år efter år.

Hyllställ – enkla att montera 

Hyllställ är också lätta att rengöra och tål ständig användning. De är vanligtvis tillverkade med en pulverbeläggning som gör att de är resistenta mot rost och andra typer av skador. De är också lätta att torka av och hålla rena, vilket är viktigt i industriella och kommersiella miljöer där hygien och säkerhet är viktiga.

Hyllställen är också enkel att montera och använda. De flesta hyllställ har justerbara hyllor som gör att du enkelt kan ställa in dem på den höjd du behöver. De är också enkla att flytta runt eller omarrangera efter behov. Detta gör att du kan använda hyllställ för att organisera dina föremål på ett säkert och effektivt sätt, samtidigt som du enkelt kan anpassa dem efter dina behov.

Tekniskspecifikation

Hyllställ och tillbehör (standardmått)

Gavelhöjd 2000,2500,3000 mm
Hyllplansdjup 300,400,500 & 600 mm
Sektion 1000-1300mm

Belastning per sektion
750, 1000mm 200kg, jämn fördelad last
1300mm 120kg, jämn fördelad last

Tillbehör

David Persson

Försäljning & inköp

Anton Klasson

Försäljning & montering

Välkommen att kontakta oss