Totallager Sweden AB 5 Våra tjänster

Vi är en helhetsleverantör för ditt lager 

Vi är inte bara din kompletta leverantör när det kommer till Pallställ, Grenställ, Hyllställ & Entresol - utan vi har även tjänsterna som du behöver när du vill montera eller demonetera ditt lagersystem. Vi har många års erfarenhet av montage, demontage, besiktning, reparation vilket gör oss till pålitlig samarbetspartner. Här hittar du all information om våra lagersystemslösningar till våra olika tjänster som vi tillhandahåller i samband med lagersystem.

Allt du behöver till ditt lager

Från plastlådor och verktygsskåp till stora lager med pallställ och entresolplan. Vårt lösning är en kombination av ny och begagnad lagerinredning vilket skapar möjligheten för en lönsamt och innovativ lösning när det gäller er lagerinredning.

Vi erbjuder pallställ, entresol, hyllställ, arbetsplatsutrustning och grenställ samt att vi även erbjuder materialhantering. Vår målsättning på Totallager är att företag som köper produkter av oss ska vara 100% nöjda och känna sig trygga med sin investering.

Säkerheten är en viktig del för oss och därför säljer vi alltid produkter/projekt som är godkända enligt nordisk och europeisk standard samt arbetsmiljöverkets regler. 

Vi hjälper till från idé till färdig produkt är installerad på plats.

Pallställ

Entresol

Hyllställ

Grenställ

Hissautomat

Paternosterverk

Kontakt & Besök

Vi besöker er lokal för att förstå ert behov.

Vision

Er vision kompletteras med våran expertis.

Ritning & Offert

Vi tar fram ritning och offert.

Order

Vid orderläggning bekräftas leverans.

montage

Vi monterar er nya lagerinredning.

Kontroll

Dags för slutkontroll - tack för samarbetet!

fabrikat

Vi arbetar med flera fabrikat för att erbjuda er den bästa lösningen för just ert lager.

Brännehylte - City

Brännehylte -City

Brännehylte - City

EAB-Alfa

Brännehylte - City

EAB-Omega

Brännehylte - City

R83

Brännehylte - City

Constructor-P90

Montering/installation

Se till att din lagerinredning blir monterad på ett säkert och korrekt sätt. Våra montörer har alla obligatoriska utbildningar, dokumentation och certifikat som är krävs för att montera hos er. Totallagers styrka är vår flexibilitet, service och lösningsorienterade montörer.

Demontering

Att demontera ett 8 meter högt pallställ eller ett 100 m² entresolplan är inte det lättaste. Med hjälp av vår långa erfarenhet och expertis hjälper vi dig demontera detta på ett säkert och effektivt sätt så inget material kommer till skada. En hissautomat eller paternostervekt kräver mycket kunskap och noggrannhet eftersom sensorer och elektronik inte får ta skada.

Företagsflytt

En företagsflytt kan vara väldigt dyr och osmidig på många olika sätt. Lagerinredningen skall vara på plats i nya lokalen innan flytten påbörjas och samtidigt skall inte den gamla lagerinredningen tas bort innan flytten är genomförd. Totallager erbjuder en lösning med försäljning av ny och begagnad lagerinredning och montage i nya lokalen. När flytten är genomförd demonterar vi er gamla lagerinredning och köper in denna. En smidig flytt och ingen lagerinredning som skrotas i onödan.

Service & Reparationer

Skapa en trygg arbetsplats för lagerpersonalen genom att reparera påkörd lagerinredning direkt. Totallager är en stor aktör på den begagnade marknaden vilket innebär att det oftast finns kompletteringsmaterial på lager för omgående leverans. Det är inte helt lätt att veta vad som är godkänt och inte vid skador av lagerinredning. Men hjälp av vår utbildade besiktningsman lokaliseras eventuella skador eller brister som sedan dokumenteras i ett besiktningsprotokoll. Detta gör att inget missas och tiden vid reparationen blir mycket mer effektiv. En besiktning skall utföras en gång per år enligt rekommendation av arbetsmiljöverket.

Konstnadsfri layout av lager

Dags att bygga nytt, bygga ut eller förbättra logistiken på lagret? Boka ett kundbesök eller skicka över ritningar till en av våra säljare. Tillsammans med dig tar vi fram en ritning på lagret i 2D och 3D för att få en bra överblick. En materialspecifikation görs enkelt med hjälp av vårt ritprogram vilket minimerar risk för felräkning. Det går att designa lagerinredningen helt enligt dina önskemål, som till exempel ett pallställ. Bärbalkshöjd och längd, Gavelhöjd och djup, antal balknivåer. Det går även komplettera med tillbehör som näthyllplan, pallstopp, stolpskydd och så vidare. Ta kontakt med oss i ett tidigt skede för att få experthjälpen som krävs för ett lyckat projekt.

David Persson

Försäljning & inköp

Anton Klasson

Försäljning & montering

Välkommen att kontakta oss