Artikelnr: 960001 Kategorier: , ,

Påkörningsskydd till pallställ. Höjd: 400mm

Påkörningsskydd till pallställ.

 

  • Skyddar för påkörning
  • 5mm godstjocklek
  • Bultåtgång: 4st (ingår)

340 kr (exkl.moms)

Finns i Lager
Leveranstid 3-5 vardagar
Produktinformation

Skydda gavelns stolpe från påkörningar genom att förese pallstället med påkörningsskydd. Skyddet monteras enkelt framför stolpet och fästs i golv med 4st bultar. Påkörningsskyddet passar en 90mm bred stolpe.

Våra påkörningsskydd till pallställ är tillverkade av robusta material av högsta kvalitet för att garantera långvarig användning och hållbarhet. Med en höjd på 400mm erbjuder de ett effektivt skydd mot oavsiktliga kollisioner från truckar och andra fordon i arbetsmiljön. Den smidiga och funktionella designen gör det enkelt att installera och anpassa skydden till dina specifika behov och krav.

Läs gärna mer utav pallställ här!

Här kan du läsa om arbetsmiljö lagarna angående påkörningsskydd

 

Fördelar med våra påkörningsskydd:

  1. Säkerhet för personal och utrustning: Med våra påkörningsskydd minskar du risken för olyckor och skador på både människor och utrustning, vilket skapar en tryggare arbetsmiljö.
  2. Långsiktig investering: Genom att investera i högkvalitativa påkörningsskydd sparar du både tid och pengar på lång sikt genom att undvika kostsamma reparationer och förlorad arbetsproduktivitet till följd av olyckor.
  3. Flexibel anpassning: Våra påkörningsskydd är utformade för att vara lättanpassade och kompatibla med olika typer av pallställ och arbetsmiljöer, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy skydden efter dina specifika behov.

 

Ytterligare information

Vikt 12 kg
Dimensioner 230 × 215 × 400 mm
Färg

Gul lackerat

Liknande produkter